Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[FOTO GALERİ] Malatya Pazarı, Kiev’de 4 şube açtı

Kuru meyve ve çerez üreticisi Malatya Pazarı, Ukrayna pazarına hızlı girdi.

Ukrayna’daki çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren genç işadamlarından Aziz Şimşek’in distribütörlüğünü aldığı Malatya Pazarı, ilk etapta Kiev’deki; Skymall, Rayon ve Auchan gibi büyük alışveriş merkezlerinde 4 şube açtı. Şimşek, Cihan Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada, yılsonuna kadar şube sayısını 5’e çıkartacaklarını, gelecek yıl içersinde ise en az 15 yeni şube daha açmayı hedeflediklerini söyledi.

Ukraynalılardan gördüğü ilgiden memnun olan Şimşek, “Önce bir 100 gram alıyorlar, mağaza içerisinde gezerken yiyorlar. Sonra tekrar gelip daha fazla alıyorlar. Ukraynalılar kaliteyi çok beğendi, biz de hızla şube sayımızı arttıracağız.” dedi.

Malatya Pazarı tezgâhında kuruyemişleri tadan Ukraynalılar ise benzer tatlı ve kuruyemişleri Orta Asya ülkelerinde gördüklerini ve semt pazarlarından tanıdıklarını ama Malatya Pazarı’nın kalitesinin daha yüksek olduğunu belirtti.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]