Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
EğitimHaberler

[FOTO GALERİ] Meridyen Okulu, yetimlerin yüzünü güldürdü

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de, Türk girişimcileri tarafından açılan, Uluslararası Meridyen Okulu öğrencileri harçlıkları ve topladıkları yardımlar ile yetimlerin yüzünü güldürme geleneğini sürdürdü.

Meridyen Eğitim Kurumları, geçtiğimiz günlerde kutlanan “Merhamet Haftası” etkinlikleri çerçevesinde, başkent Kiev’in Jitomir Bölgesi sınırındaki “Denişivskiy” isimli yetimhanesi ve Kiev’deki 21 Numaralı Yetimhane’ye yardım elini uzattı.

Olumsuz hava şartlarına aldırış etmeyen öğrenciler, yetimlerin gönlünü kazanabilmek yollara düştü.

Örgenci ve öğretmenler beraberlerinde getirdikleri; gıda, çocuk giysileri, kırtasiye, temizlik ve okul için teknik malzemelerden oluşan paketi yetkililere teslim etti.

Yetimlerin her biri için özel hazırlanan hediye paketleri ile de yetim çocukların gönülleri alındı.

Meridyen yetkilileri tarafından www.UkraynaHaber.com’a yapılan açıklamada; “Uluslararası Meridyen Okulunda ocak ayı ‘YARDIM’ zamanıdır. Okul öğrencileri hazırladıkları hediyelerle birlikte Kiev’de bulunan farklı yetimhaneleri ziyaret etti. Kalpten kalbe köprülerin kurulduğu bu güzel organizasyonu yapmaktan dolayı mutluyuz. Bu tür güzel organizasyonların arttırarak devam ettireceğiz.” denildi.

Yetimhane yetkilileri ise; “Meridyen Okullarını yetimhanemizde görmekten çok memnunuz. Ne zaman misafir gelse çocuklar mutlu oluyor. Sizin misafir gelmenize çok sevindik. Yardım, ikramlarınız ve hediyeleriniz içiz sizlere minnettarız.” diye konuştu.

YUNUS ERDOĞDU | www.UkraynaHaber.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]