Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Timoşenko, sandık başına hastanede gidecek

Ukrayna’da 28 Ekim’de gerçekleşecek parlamento seçimlerinde tutuklu bulunan eski Başbakan Yuliya Timoşenko oyunu hastanede verecek.

Timoşenko, Rusya ile imzalanan doğalgaz anlaşmasında ülkeyi zarar uğrattığı ve yolsuzluk yaptığı gerekçesiyle bir süredir cezaevinde bekletiliyor.

Ukrayna Cezaevleri Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada Harkiv’deki Kaçaniv Cezaevi’nde mahkum olan ve hâlihazırda Harkiv Demiryolları Hastanesi’nde tedavi gören Timoşenko’nun seçimlerde oyunu hastanede kullanacağı belirtildi.

Ukrayna Cezaevleri Genel Müdürlüğü Basın Sekreteri Oksana Babayeva, Timoşenko’nun bu hafta içerisinde taburcu olamayacağını ve oyunu hastanede vereceğini söyledi.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]