Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[VİDEO] Karavan’da 3 güvenlik görevlisi öldürüldü

Ukrayna’mın başkenti Kiev’in ilk alışveriş merkezlerinden Karavan’da (Kervan) silahlı hırsız 3 özel güvenlik görevlisini öldürdü.

Dün öğleden sonra gerçekleşen hadise, bir kişinin mağaza güvenlik görevlisi tarafından hırsızlık şüphesi ile güvenlik odasına alınmasıyla başladı.

Şüpheli şahıs odada bulunan 4 güvenlik görevlisi üzerine ateş açtı. Karavan AVM’nin güvenlik kameralarına mağazadan bazı eşyaları cebine attığı görülen silahlı şahsın açtığı ateş sonucunda 3 güvenlik görevlisi hayatını kaybetti birisi ise ağır yaralı.

Silahsız özel güvenlik şirketi çalışanı güvenlik görevlileri kendini savunamadığı bildirildi. Saldırgan mağazandan koşarak uzaklaştı.

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ YAYINLANDI

Katilin güvenlik kamerasına çekilen görüntüleri yayınlandı ve Karavan AVM yetkilileri katil hakkında bilgi veren kişiye 12 bin 500 dolar ödül vereceğini açıkladı.

Güvenlik kamerası görüntülerinde şahsın güvenlik odasından çıkarken silahı beline koyduğu görülüyor. Mağaza çalışanlarının kovalamasına rağmen şahıs mağaza içinde gözden kaybolmayı başarıyor.

Olay yerinde emniyet birimleri incelemelerini sürdürüyor katil hakkında soruşturma dosyası açıldı.

İçişleri Bakanlığı yetkilileri küçük bir alanda 3 güvenlik görevlisini etkisiz hale getiren saldırganın profesyonel olabileceğini belirtti.

Hayatını kaybeden güvenlik görevliler evli ve çocuk sahibiydi.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]