Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Kiev’de, DEİK Türk – Ukrayna İş Konseyi Ortak Toplantısı yapılacak

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türk – Ukrayna İş Konseyi ve Ukrayna Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde Ukrayna’nın başkenti Kiev’de Türk – Ukrayna İş Konseyi Ortak Toplantısı yapılacak.

Ukrayna Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda 10 Ekim’de (Adres: Vul.Velyka Zhytomyrska, No:33, Kiev)  gerçekleşecek toplantıya; DEİK Türk – Ukrayna İş Konseyi Başkanı Ruşen Çetin, DEİK Yürütme Kurulu üyeleri, Türkiye’nin Kiev Büyükelçisi Mehmet Samsar, Kiev Ticaret Müşaviri Mehmet Ali Erkan, Türkiye ve Ukrayna’dan kamu kurumları yetkilileri ve iş dünyası temsilcilerinin katılması bekleniyor.

İşadamları arasında ikili iş görüşmeleri yapılacağı toplantıda iki ülke arasında ticari ve ekonomik işbirliğinin gelişimi, bu alanda mevcut olan karşılıklı fırsatlar, Ukrayna’nın iş yapma mevzuatında yaşanan son değişiklikler, ikili ticari ve ekonomik işbirliği alanında karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri ele alınacak.

KATILACAKLARIN DİKKATİNE

Toplantı sabah saat 09:00’da başlayacak olup, saat 14:00’a kadar devam etmesi öngörülmektedir.  

Ukrayna pazarında faaliyet gösteren Türk işadamlarımız toplantıya davetlidir. Katılmak isteyenlerin 5 Ekim 2012, mesai sonuna kadar DEİK’e bilgi vermeleri gerekmektedir.

İletişim:

Elnur Osmanov, Türk – Avrasya İş Konseyleri Koordinatör Yardımcısı
Tel: +90 212 339 50 67
Faks: +90 212 270 37 84
E-mail: [email protected]

Önemli not: Toplantıya ilişkin yaşanabilecek herhangi bir değişikliğin tarafınıza zamanında bildirilmesi için katılım teyidinizi yukarıda belirtilen iletişim bilgilerini kullanarak, DEİK’e iletmeniz büyük önem taşımaktadır.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]