Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Naci Tosun: ‘En iyi ürün için bile reklam şart’

Ürün satışında reklamın önemine vurgu yapan Kaynak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Naci Tosun, reklamın abartı ve yalandan uzak olmasının önemli olduğunu belirtti.

Kaynak Holding, ‘UPDATE 2012 Marketing Trends & Future’ etkinliği ile dijital pazarlama, iletişimde farklılaşma ve sosyal medya konularını masaya yatırdı. İletişim ve medya dünyasından birçok ismin katıldığı organizasyonda tüketim alışkanlıklarındaki değişikliklere uyum sağlamak için dijital pazarlama yöntemlerinin ve reklamların önemi konuşuldu. İletişimin ve reklamın vazgeçilmez bir değer haline geldiğini belirten Kaynak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Naci Tosun, dünyanın en iyi ürününün bile müşteriye ulaşabilmesi için reklamın çok önemli olduğunu söyledi. Reklamda sunulan ürünle tüketiciye sunulan ürün arasında fark olmaması gerektiğine vurgu yaptı.

Teknolojinin yararları kadar zararlarının da azımsanmayacak kadar çok olduğunun altını çizen Tosun, insanların günümüzde yanlış reklam propagandalarının etkisinde kalarak tüketim bağımlısı olduğunu belirterek, “Bu alışveriş tutkusu yaklaşımı disipline edilebilir hale getirilmeli.” dedi. Reklam ve pazarlamanın abartı ve yalandan uzak olması gerektiğinin altını çizen Tosun, insanların bu yollarla kandırılmasının etik olmadığına vurguda bulundu. Yaşanılan dönem itibarıyla reklam ve pazarlamanın oldukça önem arz ettiğini söyleyen Tosun, teknoloji imkânlarının oldukça geliştiği bir dönemde yaşadığımızı söyleyerek, “Ümidimiz odur ki bu imkânlar insanların yararı doğrultusunda kullanılır.” şeklinde konuştu.

Etkinlikte ‘İletişimde Farklılaşma’ başlıklı bir konuşma yapan Yıldız Holding Pazarlama Servisleri Direktörü Alkan Eraltan da, hedef kitlesini iyi seçen bir reklamın doğru bilgilendirme ile gidemeyeceği noktanın olamayacağını ifade ederek, 2008 yılından bu yana reklam yatırımlarının artış gösterdiğine dikkati çekti. 4,8 milyar liralık bir reklam yatırımı yaptıklarını ifade eden Eraltan, günde 3 bin farklı mesajla tüketicilere ulaşmaya çalıştıklarını dile getirdi.

MELİKE BAHÇEVAN | İSTANBUL – CİHAN

Kaynak Holding’in düzenlediği programda konuşan holdingin Yönetim Kurulu Başkanı Naci Tosun, insanların yanlış reklam propagandalarının etkisiyle tüketim bağımlısı olduğunu söyledi.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]