Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
İş Dünyası

Türkiye – Ukrayna: Sınırları Aşan İşbirliği İş Forumu düzenlenecek

20 Aralık 2019 tarihinde Kıyıv’de Ukrayna Ticaret ve Sanayi Odası binasında “Türkiye – Ukrayna: Sınırları Aşan İşbirliği” başlıklı İş Forumu düzenleneceği bildirildi.

DEİK Türkiye – Ukrayna İş Konseyi, 19 – 21 Aralık 2019 tarihlerinde Ukrayna’nın başkenti Kıyıv’e bir heyet ziyareti yapacağı belirtildi.

İş Konseyi karşı ülke kuruluşu olan Ukrayna Ticaret ve Sanayi Odası iş birliğinde gerçekleştirilecek olan etkinliğe T.C. Kıyıv Büyükelçisi Sayın Yağmur Ahmet Güldere, Ukrayna Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Gennadiy Çıjıkov, Ukrayna Ekonomik Kalkınma, Ticaret ve Tarım Bakanlığı, Ukrayna Yatırımların Teşviki Ofisi “UkraineInvest”, Ukrayna Devlet Varlık Fonu ve diğer resmi kurum yetkililerin yanı sıra, Türkiye ve Ukrayna özel sektör temsilcilerinin katılımı bekleniyor.

Türkiye ile Ukrayna arasındaki ticari ve ekonomik işbirliğinde yeni imkânlar ve potansiyel gelişme alanları, Serbest Ticaret Anlaşması (STA) süreci, Ukrayna’da özelleştirme ve toprak reformu, tarım, enerji ve altyapı başta olmakla, stratejik sektörlerde işbirliği fırsatları ve diğer konuların masaya yatırılacağı toplantı sırasında Türk ve Ukrayna firma ve kurum temsilcileri karşılıklı görüşme olanağı bulacak.

Planlanan geziye ilişkin konu başlıkları ve konuşmacıların yer aldığı ayrıntılı forum programı ile ilgili çalışmalar devam etmekte olup, program ileri günlerde güncellenecek.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]