Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Spor

Lucescu: Biz de Ukrayna gibi olmalıyız

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, hazırlık maçında golsüz berabere kaldığı Ukrayna mücadelesini değerlendirdi.

Andriy Şevçenko ile maçtan önce konuştuğunu söyleyen Mircea Lucescu, “Shevchenko’nun takımının yarısı Shakhtar ve yarısı Dinamo Kiev’den kurulu. Biz de onlar gibi olmak istiyoruz. Bu gelişimi yaptılar, biz de yapmak istiyoruz. Ukrayna da gençti, biz de. Ama onların oyuncuları Şampiyonlar Ligi’nde UEFA Avrupa Ligi’nde oynuyor. Sorun değil, bunu da aşacağız.” dedi.

“Bu maçın sonucu ilgimi çekmiyor.” diyen Rumen teknik adam, “Oyuncularımın rekabetçi bir ortamda oynamasını istiyorum. Kimlerle takım kuracağız onu belirlemek istiyoruz şu anda. Devamlılık bulmamız lazım. Geçen seneden bu seneye baktığımız zaman Türkiye’deki bazı oyuncular şu an yok. Oyuncular umarım kendi kulüplerinde de oynarlar. Mart’a kadar süremiz var. Umarım kendi kulüplerinde oynadıktan sonra ne oynadıklarını bilerek tekrar toplanacağız.” ifadelerini kullandı.

Lucescu, “Ukrayna, kendi grubunda birinci oldu. Hızlı oynayan, genç bir ekip. Bizim de onlar gibi olmamız ve o seviyede oynamamız lazım.” dedi.

(Ntv Spor)

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]