Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
EğitimHaberler

[VİDEO VE FOTO GALERİ] Kiev’deki gurbetçiler Meridyen Okulu’nda bayramlaştı

Uluslararası Meridyen Eğitim Kurumları, 19 Ağustos Pazar günü Ramazan Bayramı münasebetiyle herkese açık bir bayramlaşma programı tertip etti.

Meridyen’in başkent Kiev’deki Hazırlık Okulu’nda tertiplenen bayramlaşma kahvaltısına; Kiev Büyükelçiliği Birinci Müsteşar Şule Gürel, üniversite öğrencileri ve iş dünyasından isimler eş ve çocuklarıyla birlikte katıldı.

Türkiye’den gelen malzemelerden hazırlanan Türk mutfağı kahvaltısı ve meyvelerin ikram edildiği bayramlaşma kahvaltısında en büyük sürpriz çocuklara yapıldı. Etkinliğe teşrif eden Nasrettin Hoca bütün çocukları çeşitli hediyeler ile sevindirdi.

Çocuklar halat çekme ve çuval içinde koşma yarışması ile eğlenceli vakitler geçirirken büyükler semaver çayında sohbet etme imkânı buldu.

YUNUS ERDOĞDU | WWW.UKRAYNAHABER.COM

NOT: Okul tarafından çekilen bayram hatıralarını indirmek için tıklayın…

Meridyen’de Bayram Coşkusu

Ramazan Bayramı 2012 fotoğrafları

19 Ağustos 2012

Not: Baktığınız fotoğrafı bilgisayarınıza kaydetmek için fotoğraın altındaki “Download this image” linkine basınız.

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]