Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Teknoloji

Ukraynalı mucitten ofis gürültüsünden bıkanlara kesin çözüm: Helmfon!

Ürün, kullandığınız esnada iş arkadaşlarınız ile Skype üzerinden iletişim kurabilmenize imkan sağlıyor.

Hochu Rayu isimli Ukrayna merkezli şirket, ofis gürültüsünden uzaklaşmak isteyen kişiler için özel bir ses geçirmeyen başlık geliştirdi.

Ofiste çalışırken bir yandan iş arkadaşlarınızın konuşmaları, diğer yandan çalan telefonlar konsantrasyonunuzu ciddi şekilde düşürebilir. Hochu Rayu, birazcık sessizlik için görünüşünü önemsemeyecek kişilere özel bir başlık tasarladı: Helmfon.

Helmfon, büyük boyutlarından dolayı çok kullanışlı değil, ancak ofis gürültüsünden kurtulmak için birebir. Akıllı telefonunuzu koyabilmeniz için bir bölmesi var, ayrıca bir kulaklık ve mikrofona da sahip. Böylece çalışmaya devam ettiğiniz sırada iş arkadaşlarınızın sohbetlerini dinlemek zorunda kalmazsınız.

Ürün, kullandığınız esnada iş arkadaşlarınız ile Skype üzerinden iletişim kurabilmenize imkan sağlıyor. Böylece hem sessiz bir ortama sahip oluyorsunuz hem de gerektiğinde iş arkadaşlarınızla bilgi alış verişinde bulunabiliyorsunuz.

Helmfon henüz bir prototip. Şirket, üzerinde testler yapmaya ve ürünü geliştirmeye devam ediyor. Boyutunun küçültülüp özelliklerinin artması halinde Helmfon, onlarca çalışanın bulunduğu ofislerde çok kullanılan bir cihaz olacaktır.

Kaynak: WebTekno

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]