Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[VİDEO] Ukrayna’da domuz ve gelincik Danimarka ve Almanya’nın kazanacağını bildi

Ukrayna ve Polonya’nın müşterek düzenlediği Avrupa Futbol Şampiyonası Euro 2012’de maç sonuçlarını tahmin eden domuz Funtik ve Harkiv’deki meslektaşı dağgelinciği Fred Almanya ve Danimarka’nın kazanacağını bildi.

EURO 2012 Avrupa Şampiyonası finallerinin 2. gününde B Grubu ilk maçları tamamlanırken, Danimarka, Hollanda’yı, Almanya da, Portekiz’i aynı skorlarla 1-0 mağlup etti.

Kiev’deki 380 kilo ağırlığındaki domuz Funtik ve Harkiv şehrindeki tahminde bulunan dağgelinciği Fred taraftar bölgelerinin ilgi odağı oldu.

Kiev Belediyesi tarafından da medyum domuzun görevi onaylanmıştı. Domuz şu şekilde tahminlerde bulunuyor; maç öncesi hayvanın önünde yem dolusu iki tabak konuyor. Her tabakta bir takımın bayrakları var ve hayvan hangisine yönelirse o takım kazanacağı varsayılıyor. Tabi ki organizatörler de maç öncesinde yapılan bu tahminlerin doğru olup olmayacağı konusunda bir bilgiye sahip değil.

Organizatörler hayvanlara tahmin yaptırma konusunda daha önceki futbol şampiyonasında bir tahminci olarak görev yapan Ahtapot Paul’den esinlendiklerini belirtti.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]