Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Mariupol’de yaralanan Türk denizcinin durumu ağır

Ukrayna’nın Azak Denizi kıyısındaki liman şehri Mariupol’de doktorlar geminin ambarına düşerek ağır yaralanan Türk denizcinin hayatını kurtarmaya çalışıyor.

Dün meydana gelen olayda Mariupol Limanı’na demir atan bir Türk gemisinde çalışan 43 yaşındaki denizci geminin ambarına düştüğü bildirildi.

Hastaneden yapılan açıklamada düşme sonucunda ağır yaralan gemi mürettebatının; sağ omzunda açık bir kırık, sağ üst kol ve leğen kemikleri, kapalı kafa travması, karın kısmında eziklerin yanı sıra baş ve sırt yumuşak doku yaralanmalarının mevcut olduğu belirtildi.

Mariupol’deki 9 numaralı şehir hastanesi doktorları kritik durumdaki Türk denizcinin tedavisinin sürdüğü ve durumunun ciddiyetini koruduğu açıkladı.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]