Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberlerİş DünyasıSpor

[FOTO GALERİ] Kiev’deki yabancı işadamları futbol turnuvasının şampiyonu TUİD oldu

Türk -Ukrayna İşadamları Derneği’nin (TUİD) öncülüğünde organize edilen Ukrayna’daki yabancı işadamları dernekleri futbol maçı renkli görüntülere sahne oldu.

TUİD, Almanya- Ukrayna İşadamları Derneği (DWK), İtalya- Ukrayna İşadamları Derneği (AIU) ve American Chamber of Commerce (ACC) arasında oynanan dostluk turnuvasını Türk ekibi kazandı.

Başkent Kiev’in merkezindeki Avrupa Köyü’nde gerçekleşen etkinlikte söz konusu işadamı derneklerinin üyelerinden oluşan takımlar karşılaştı. Turnuva sonunda üç maçını da kazanan TUİD şampiyon oldu.

Açılışta konuşan, TUİD Yönetim Kurulu Başkan Vekili Burak Pehlivan son aylarda sosyal ve kültürel faaliyetler ile Ukrayna’daki farklı ülke işadamları dernekleri ve üyeleri arasındaki ilişkilerin geliştiğini belirterek, bu tarz etkinliklerin ileriki dönmelerde de artarak devam edeceğini söyledi.

TUİD Başkanvekili; “Bugün önemli bir gün zira ilk kez bu 4 ülkenin işadamları dernekleri ortak bir etkinliğe imza atıyorlar” dedi.

Pehlivan, bu etkinliğin bu kadar güzel koşullarda gerçekleşmesini sağlayan sponsorlara ise müteşekkir olduklarını belirterek konuşmasını tamamladı. Turnuva sonunda oynadığı üç maçını da kazanan Türk takımı birinci olurken, ikinciliği Almanlar, üçüncülüğü ise İtalyanlar aldı.

Mini turnuva sonunda şampiyon takıma ve turnuvanın en iyi oyuncularına sponsorlar tarafından çeşitli hediyeler verildi.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]