Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Cüneyt Çakır, Euro2012’de ilk düdüğü Kiev’de çalacak

Polonya ve Ukrayna’da yapılacak EURO2012 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda görev alacak FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır’ın yöneteceği ilk maç belli oldu. Başarılı hakem Çakır, 11 Haziran Pazartesi günü oynanacak Ukrayna – İsveç maçında düdük çalacak.

Avrupa Futbol Şampiyonası’nda görev alacak 12 Avrupalı orta hakemden biri olmayı başaran Çakır, 11 Haziran Pazartesi günü yapılacak Ukrayna-İsveç maçında düdük çalacak.

Çakır’ın yardımcılığını, FIFA kokartlı hakemler Bahattin Duran ve Tarık Ongun üstlenecek. FIFA kokartlı hakemler Bülent Yıldırım ve Hüseyin Göçek de kale çizgilerinde görev alacak. Dördüncü hakem olarak ise Polonyalı Marcin Borski görevlendirildi.

Cüneyt Çakır, 16 yıl aradan sonra Avrupa Şampiyonası’nda maç yönetecek ilk Türk hakemi oldu.

CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]