Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[FOTO GALERİ VE VİDEO] Cihan 12 dikiş atılan ‘Oğlum bak git’ videosunda genci buldu

Kocaeli Gölcük’te çekilen ‘Oğlum bak git’ isimli video, sanal alemde izlenme rekoru kırıyor. Gölcük Belediyesi’nin kekeme olan temizlik çalışanı Selçuk, bir mahallede görevini yaparken, çocukların alay konusu oluyor. İddiaya göre, tartışma sonucunda Selçuk, çocuklardan birine tokat atıyor ve tekrar işinin başına dönüyor. Ancak çocuklardan biri atılan bu tokadı hazmedemeyince, kemerini çıkarıp Selçuk’u taciz etmeye başlıyor.

Belediye çalışanının “Oğlum bak git” uyarısına rağmen tacizlerini sürdüren çocuk, arkasını dönüp giden temizlik görevlisini ısrarla kendisine vurması konusunda taciz ediyor. Çileden çıkan Selçuk’un süpürge sapıyla kafasına vurduğu çocuk, hastanelik oluyor ve kafasına 12 dikiş atılıyor. Aile ise temizlik görevlisinden şikâyetçi olduğunu belirtti.

Temizlik görevlisinin hastanelik ettiği 17 yaşındaki Y.K. yaşadıklarını anlattı. Olay günü mahallede arkadaşlarıyla şakalaştığını belirten K. şunları kaydetti: “Temizlik görevlisi bize,’burası mahalle arası şakalaşmanın yeri değil’ dedi. Ben de, ‘Bir şey olmaz’ dedim. Ardından biz arkadaşlarla bağıra çağıra geldik ve sonra saklandık. Ondan sonra ben dışarıya çıktım, bir şey olmaz diye. Sonra beni tokatladı. Sonra ben kemerimi çıkarttım, ardından o bana elindeki sopayla vurdu. Hastaneye götürdüler ve kafama 12 dikiş atıldı.”

Olayla ilgili videonun internete arkadaşları tarafından yüklenmediğini ancak kimin yüklediğini bilmediğini belirten Y.K. “Ben videoyu izlemedim ancak tıklanma rekoru kırıyormuş.” dedi.

CAHİT KILIÇ | KOCAELİ – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]