Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna’dan Olga Mustafayeva dünya birincisi oldu

22 ülkeden 160 sporcunun katılımı ile 30 Nisan’da Antalya’nın Manavgat ilçesine bağlı Çolaklı beldesinde başlayan Engelli 5. Atıcılık Dünya Şampiyonası sona erdi. Yarışma sonunda Sırbistan takım halinde birinci olurken Ukrayna’dan Olga Mustafayeva ise dünya birincisi oldu.

5 gün süren dünya şampiyonasında takım halinde Sırbistan birinci, Türkiye ikinci ve Polanya üçüncü oldu. 10 metre havalı tabanca atışlarında Türkiye’den Korhan Yamaç dünya birincisi, Polonya’dan Wojciech Kosowski ikinci ve Sırbistan’dan Zivko Papaz üçüncü oldu.

Bayanlarda 10 metre havalı tüfek atışlarında Ukrayna’dan Olga Mustafayeva dünya birincisi, İran’dan Sareh Javanmardidodmani ikinci ve Azerbaycan’dan Yelena Taranova üçüncüs oldu. Şampiyonada dereceye giren sporcuların ödüllerini Türkiye Engelliler Spor Federasyonu As Başkanı Suat Kahya ve IPS Dünya Şampiyonası Sorumlusu Runie Sorlie verdi. Sorlie, Türkiye’yi yaptığı başarılı organizasyon için tebrik etti.

Kupa ve madalya töreni sonrası toplu fotoğraf çekildi.

CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]