Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Davutoğlu: Kırım’ı bütün Avrasya’nın giriş kapısı olarak görüyoruz

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Kırım Özerk Cumhuriyeti (KÖC) Başbakanı Anatoliy Mogilov ve beraberindeki Kırım Tatar Meclisi Başkanı Mustafa Cemiloğlu’nu kabul etti.

Dışişleri Bakanlığı’nda Davutoğlu’nun makamında gerçekleşen Türkiye ve Ukrayna arasındaki heyetler arası görüşmede; Ukrayna ve KÖC’le iktisadi ve ticari ilişkiler, bölgesel konuların yanı sıra Kırım Tatar toplumunun durumu ele alındı.

Görüşmeye ilişkin Davutoğlu; “Kırım’ı bütün Avrasya’nın giriş kapısı olarak görüyoruz.” şeklinde tweet atarak görüşmenin fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

Daha sonra Davutoğlu, KÖC Başbakanı Mogilov başkanlığındaki heyete çalışma yemeği verdi.

Ukrayna heyeti resmi Türkiye temasları çerçevesinde; hükümet yetkilileriyle ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Cemil Çiçek ile de bir araya gelecek.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]