Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Türk televizyonu Kırım’da çekimlere başlayacak

Kırım Özerk Cumhuriyeti bünyesinde faaliyet gösteren “Turistik Bölgeler Bilgilendirme Merkezi”, Türk “PRD Production” şirketinin Kırım’da tanıtım çekimleri yapacağını bildirdi.

Kırım Dinlenme Yerleri ve Turizm Bakanı Yardımcısı Nikolay Marınov, PRD Production şirketiyle İstanbul’daki iş görüşmeleri sırasında anlaştıklarını ifade etti. Marınov’un yaptığı açıklamaya göre, PRD Production, 28 Şubatta Kırım’a gelecek ve sağlık turizmi kapsamındaki sanatoryumları, ayrıca otelleri ve müzeleri görüntüleyecek. Daha sonra aynı şirketin operatörleri mayıs ayında tekrar gelip açık havada tarihi ve doğal merkezleri çekecekler.

PRD temsilcisi Aydoğan Yüce, son zamanlarda bir turizm merkezi olarak Kırım’a ilginin arttığından bahsederek, “Amacımız Kırım’ı Türk turistine tanıtmak” dedi.

Hatırlandığı üzere Kırım’ın turizmden sorumlu üst düzey yöneticilerinin TRT ile yaptıkları görüşmeler sırasında taraflar, Türk devlet kanalının Kırım’daki turizm ve dinleme yerleri üzerine bir film çekmesi konusunda anlaşmışlardı.

ULYANA DERMENCİ | WWW.UKRAYNAHABER.COM

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]