Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna’da aile içi şiddet için danışma hattı açıldı

Ukrayna’da aile içi şiddet ile mücadele için açılan telefon hattı iki hafta hizmet verecek. Telefon hattından aile içi şiddet, ayrımcılık, çocuk hakları ihlali ve insan ticareti ile ilgili konsültasyon alınabilecek.

Telefon hattı, 25 Kasım -10 Aralık tarihleri arasında çalışacak. Vatandaşlar, Ukrayna İçişleri Bakanlığı ve Sosyal Politika Bakanlığı temsilcileri ile aile içi şiddet, çocuk hakları, insan ticareti ve kadın-erkek ayrımcılığı konusunda uzmanlarla görüş alış-verişinde bulunabilecek.

Birleşmiş Milletler teşkilatı verilerine göre dünyada her 10 kadından 7’si şiddet görüyor ve 603 milyon kadın koca şiddetini cezalandırmayan ülkelerde yaşıyor.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]