Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna Olağanüstü Haller Bakanlığı olağanüstü soğuk uyarısı yaptı

Sibirya soğukları Ukrayna’ya Ocak sonunda yetişti. Ülke genelinde termometreler sıfırın altında 23 ila 29 derece arasında değişiyor. Ukrayna’da Şubat ayının ilk günlerinde hava sıcaklığının sıfırın altında 33’ü görmesi bekleniyor. Ukrayna Olağanüstü Durumlar Bakanlığı 1-5 Şubat tarihlerinde, aşırı soğuk hava nedeniyle orta dereceli okulların ve kreşlerin kapatılması tavsiyesinde bulundu.

Bakanlığın Sivil Savunma Dairesi Müdürü Vasil Kvaşuk yaptığı açıklamada, “Ukrayna Olağanüstü Haller Bakanlığı hava sıcaklığının sıfırın altında 20 dereceye kadar düşmesi nedeniyle orta dereceli okullarda derslerin durdurulmasını tavsiye ediyor. Kreşler de bu dönemde kapansın ve soğuklar geçene kadar anne babadan kim çocuklarla evde kalması gerekiyorsa ona izin verilmeli. Biz bir haftalığına çocuklarının başında durması için anne ve babadan birisine izin verirsek, sorun çıkmaz. Ancak çocuklarımızın sağlığını korumuş oluruz.” dedi.

KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]