Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna’ya da ihracat yapan Alfemo, hedef büyüttü

5 kıta, 60 ülkeye ihracat yapan Alfemo, İstanbul Mobilya Fuarı (İMOB 2012) ile bu rakamı daha da ileri taşımayı hedefliyor. Şirket, yeni ürünleri ile fuara mührünü vurmayı, müşteri adedini artırmayı esas alıyor.

Turquality® programı çerçevesinde uluslararası marka olma yolunda önemli adımlar atan firma, İMOB ile yatırım ve hedeflerini katlıyor. Mobilya ürünleri tüketiciden büyük ilgi görürken, hem ülke içinde hem ülke dışında büyümeye devam ediyor.

Alfemo’nun 2011’de dâhil olduğu Turquality® programı, markanın dış yapılanma faaliyetlerinde, markalaşmasında ve şubeleşmesinde önemli rol oynuyor.

Halen 5 kıtada 60’ı aşkın ülke için üretim yapan Alfemo’nun ihracat yaptığı ülkeler arasında Almanya, Avusturya, İsviçre, Danimarka, Portekiz, Polonya, Bahreyn, Mısır, Umman, Katar, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Libya, Fas, Nijerya, Bulgaristan, Ukrayna, Azerbaycan ve Lübnan gibi pek çok ülke bulunuyor.

Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]