Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna’da fuar sezonu “kapı-pencere” fuarıyla açılacak

Fuarlar ülkesi Türkiye’nin Karadeniz komşusu Ukrayna’da 2012 fuar sezonu, kapı, pencere ve deri fuarı ile açılıyor.

2008’de dünyayı vuran global mali krizden büyük yara alan Ukrayna, düzenlediği uluslararası fuarlarla ekonomisini yeniden canlandırmaya çalışıyor. Yeni yılın ilk günlerindeki kutlamaların rehaveti, 24 Ocak’ta başkent Kiev’de düzenlenecek iki farklı sektör fuarı ile bitecek. Kiev Expo Plaza’da Primus; Kapı, Pencere, Profil ve Mimari Cam 2012 fuarı kapılarını açarken, Uluslararası Fuar Merkezi’nde ise Leather and Shoes 2012 ayakkabı, deri ve kürk fuarı başlayacak.

Şubat’ta ise ülke genelinde değişik sektörlerde yaklaşık 40 fuar düzenlenmesi bekleniyor. Söz konusu fuarların birçoğunda Türk firmaları da boy gösteriyor. Ülkedeki bazı fuarlara ise milli katılım oluyor.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

 

 


ADV: Ukrayna’da her türlü fuar standı hazırlanması ve reklam hizmetleri için: Asistant Reklam TEL:+380 63 493 88 22

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]