Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Kiev belediye başkanı ilk durakta kendini dışarı attı

Kiev Belediye Başkanı Oleksandr Popov, Kiev’de belediye teknik atölyesi ”Kiyivpastrans” tarafından imal edilen hızlı tramvayı tanıttığı sırada yanma tehlikesi geçirdi.

Kievpress muhabirinin bildirmesine göre, hareket halindeki tramvay, tanıtımı yapan Kiev Belediye Başkanı Oleksandr Popov dahil misafir yolcularla doluyken içerisi hafif dumanla dolmaya ve yanık kokmaya başladı.

Bu durum üzerine Kiev Belediye Başkanı Oleksandr Popov ve maiyetindeki misafirler hemen ilk istasyon Poleva’da indirildiler. Tramvayı ise atölyeye gönderdiler.

Kievpastrans müdürü Mıkola Lambutskiy gazetecilerin ısrarlı “Ne oldu?” sorularına maruz kalınca, “Yok önemli bir şey, vagon daha yeterince raylara alışamamış” dedi.

Kiev Belediye Başkanı Oleksandr Popov olaya önem vermediğini, ilk sertifikalarını alır almaz 2012 yılında 20 kadar tramvayın hizmete sokulacağını söyledi.

Ulyana Dermenci – www.UkraynaHaber.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]