Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Kırım’da Heavy Metal ölüyü diriltti

Kırım Özerk Cumhuriyeti’nin başkenti Simperofol’daki (Akmecsit) morglardan birinde, ölü sanılarak morga kaldırılan bir erkek, konser provalarını morgda yapan bir Heavy Metal grubunun çıkarttığı müzik sesle dirildi.

Morg çalışanının ifadesine göre, Heavy Metal grubu morg yetkilisiyle anlaşıp konser provalarını morgda yapıyordu. Ölüm sessizliğinin hâkim olduğu salonda rockçıları ve metalcilerin “konserleri” ilk başta kimseyi rahatsız etmemiş. Dolaplardaki bir vatandaş dirilene kadar istedikleri gibi gürültü yapıp tepinmişler. Kendine gelen “ölü” dolabın kapısını vurup güya “açın ben size geliyorum!” diye bağırınca işin seyri değişmiş.

Morg çalışanları ise; “O günden bu yana buralarda metalci filan görmedim” diyor.

Yaşanan olay üzerine morgdan yapılan açıklamada ise, “Ölülerin dirildiği istisnai bir durum. Söz konusu vatandaş bir alkolikmiş. Polis ara sıra alkolikleri ölü zannederek bize getirir. Daha sonra çığlık ve korku ile burada ayağa kalkarlar” dedi.

Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]