Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Cudi Dağı’nda 20 PKK’lı bir mağarada kıstırıldı

Şırnak’ın Cudi Dağı bölgesinde devam eden operasyonlarda 20 PKK’lı teröristin saklandığı bir mağara güvenlik birimleri tarafından çembere alındı. Açılan ilk ateşte bir terörist ölü ele geçirildi. Güvenlik güçleri, diğer PKK’lıların teslim olması için ikna çabalarını sürdürüyor.

Cudi Dağı’nda iki gün önce başlatılan hava destekli operasyon sürüyor. Bölgedeki bir mağarada kış üstlenmesini yapan 20 PKK’lı kıstırıldı. “Teslim ol” çağrılarına ateşle karşılık verilmesi üzerine çıkan çatışmada bir PKK’lı öldürüldü. Sayıları 20 kadar olduğu tespit edilen diğer örgüt üyelerinin teslim olması yönünde çağrılar devam ediyor. Operasyon bölgesine helikopterlerle takviye birlikler gönderildi.

(CİHAN)

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]