Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Türk gümrükçüleri kaçak parfüme engel

Son dönem polis operasyonlarında hedefte gümrükler var.

Gümrük Muhafaza ekiplerince Ambarlı Limanı’nda gerçekleştirilen operasyonda 540 bin lira değerinde 27 bin 720 adet kaçak parfüm ele geçirildi.

Bir ihbarı değerlendiren İstanbul Kaçakçılık İstihbarat ve Narkotik Gümrük Muhafaza Müdürlüğü ekipleri, beyan harici eşyaların Ambarlı Limanından yurtdışına çıkarılacağı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine ihbar edilen E.T. adlı firmaya yönelik operasyon düzenlendi. Ekipler, firma tarafından Ambarlı Limanı’ndan Ukrayna’ya gönderilecek olan ve 127 bin 400 metre kumaş olarak beyan edilen eşyaların bulunduğu konteynerde arama ve kontrol yaptı. Yapılan kontrolde söz konusu konteynerde beyan harici olduğu tespit edilen 500 bin lira değerinde 26 bin 300 adet parfümün yanı sıra 450 adet kot pantolon, 350 adet bluz ve battaniyeye el konuldu.

Operasyonu genişleten Gümrük Muhafaza ekipleri, el konulan eşyaların Zeytinburnu’ndaki bir depodan yüklendiğini tespit etti. Söz konusu depoda yapılan aramalarda da kaçak olduğu tespit edilen 40 bin TL değerindeki 1420 adet parfüme el konuldu.

Olayla ilgili olarak, T.Y, A.A, F.E, O.O, Z.B isimli 5 kişi hakkında Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunuldu.

Akşam

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]