Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Dünya

Tataristan’da uçak kalkış esnasında düştü: 19 kişi öldü, 7 yaralı

Rusya'da paraşütçülerin bulunduğu bir uçak düştü.  19 kişi öldü

Rusya Federayonu’na bağlı Tataristan Cumhuriyetinin Menzelinsk kentinde Aeroclub’a ait L-410 tipi uçak düştü. 19 kişi öldü, 7 kişide yaralandı.

Uçak, yerel aeroclub’ın havaalanından kalkıştan hemen sonra düştü. Bir kilometreden biraz daha fazla uçtuğu, düştüğünde uçağın gövdesi parçalandığı ancak kuyruk bölümünde hasar meydan gelmedi. 1987 model uçağın daha önce SSCB Hava Kuvvetleri’nde uçtuğu bildirildi.

Rusya Federasyonu acil servisinden yapılan açıklamada, “Moskova saatiyle 9:11 civarında Menzelinskaya’da aeroclub’a ait hafif bir L-410 uçağı düştü. Uçaktaki çoğu paraşütçü olan 20 kişi vardı” denildi.

Uçakta 20’den fazla kişinin bulunduğu bildirilirken, bu tip uçakların yolcu kapasitesinin 19 olduğu kazanın da muhtemelen aşırı yük nedeniyle meydana geldiği belirtildi.

Kazayla ilgili soruşturma başladı.

Siraceddin Akçurin – Kazan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]