Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Hayvanat bahçesi Ukrayna’da boy gösterdi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kardeş kenti olan Harkiv’de 17-24 Nisan 2012 tarihleri arasında düzenlenen, Ukrayna Kardeş Şehirler Fuarı’na katılarak Gaziantep’in tanıtımını yaptı.

Ukrayna’nın Harkiv kentinde gerçekleştirilen fuar organizasyonuna Gaziantep Büyükşehir Belediyesini temsilen, Destek Hizmetleri Daire Başkanı M. Celal Özsöyler, Gaziantep Doğal Hayatı Koruma ve Hayvanat Bahçesinden Ziraat Mühendisi Özhunyurt Güneş Çevik ve M. Murat Yalçınkaya katıldı.

Fuar organizasyonu, Harkiv, kardeş ve partner şehirlerin yer aldığı, Hollanda, Kore, Rusya, İtalya ve Gürcistan başta olmak üzere çeşitli ülkelerden de geniş bir katılımla gerçekleşti.

Kardeş Şehirler Fuarı’nda, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu hizmetler ile Doğal Hayatı Koruma ve Hayvanat Bahçesi’nin tanıtımı vurguladıklarını söyleyen Destek Hizmetleri Daire Başkanı M. Celal Özsöyler, “Fuarda kentimizin tarihi ve kültürel zenginlikleri ile potansiyellerinin yanı sıra Gaziantep’te doğal hayatı koruma adına yaptığımız çalışmaları ve hayvanat bahçesinin tanıtımını da yaptık” dedi.

Konuklara Gaziantep’i anlatma ve tanıtma fırsatı bulduklarını söyleyen M. Celal Özsöyler, “Standımız ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Dünyanın en büyük mozaik müzesi ve birçok medeniyete ev sahipliği yapan kentimizdeki potansiyelleri anlatan materyallerimizin yanı sıra hayvanat bahçesini anlatan broşürlerimize ilgi büyük oldu. Fuarda tanıtımındaki başarımızı fuar yetkililerinin verdikleri rakamlar da doğruladı. 1200 kişinin ziyaret ettiği Gaziantep Standı fuarda en çok ziyaret edilen stant oldu. Ziyaretçilere Gaziantep’i anlatan broşürler, dergiler, kitaplar ve cd’ler dağıttık” diye konuştu.

Özsöyler, “Fuarın son gününde Ukrayna’nın kardeş şehirleri olan Hollanda, Kore, Rusya, Ukrayna, İtalya, Gürcistan, İsrail’den gelen temsilcilerin katıldıkları buluşmada bir sunum yaptık. Harkiv Ekonomi Üniversitesi Konferans Salonu’nda kardeş şehir temsilcileri, üniversite öğretim görevlileri ve öğrencilerden oluşan bin 500 kişinin katıldıkları toplantıda Gaziantep ve Gaziantep Hayvanat Bahçesini tanıttığımız film gösterisi büyük alkış aldı” dedi.

www.ukraynahaber.com.ua

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]