Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Gündem

Rusya’ya karşı savaşan Çeçen asıllı gönüllü Kiev’de bombalı saldırıda öldü

AKP, iktidarında serbest bırakıldı...

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de bir otomobilin infilak etmesi sonucu bir kişi öldü, bir kişi yaralandı. Olayın bombalı araçla gerçekleştirilmiş bir terör saldırısı olup olmadığı soruşturuluyor.

Kiev’de Besarabskaya Meydanı yakınlarında bir aracın patlaması sonucu en az bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı, araçtaki çocuk yara almadan kurtulması dikkat çekti.

Görgü tanıklarının ifadesine göre, Basseyna ve Velika Vasilkivska caddeleri arasında, Arena Alışveriş Merkezi’nin yanından geçmekte olan ve Gürcistan plakalı olduğu belirtilen siyah otomobil infilak etti.

Ölen kişinin Gürcistan vatandaşı, Çeçen Asıllı Timur Mahauri olduğu belirtildi. Mahauri, Ukrayna’nın doğusunda Donbas’ta gönüllü olarak Rusya yanlısı ayrılıkçılara karşı savaştığı bildirildi.

Hayatını kaybeden Mahauri’nin, 2012 yılında İstanbul’da, meydana gelen Çeçen suikastlarıyla bağlantılı olarak gözaltına alındığı belirtildi. AKP, hükümetinin Timur Mahauri’nin tutuklandıktan sonra serbest bırakması dikkat çekiyor.

Öldürülen kişinin geçmişi ile ilgili çok sayıda tevatür bulunuyor.

UkraynaHaber.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]