Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[FOTO GALERİ] Hopalı Laz müteahhitin eli Kiev’in en büyük meydanına değdi

Meydan hadiseleriyle ünlü Ukrayna’nın başkenti Kiev’in en büyük meydanı Troisky’nin yapımına, Hopalı Laz müteahhit olarak bilinen Kadem Ergül’ün sahibi olduğu MBK Construction da iştirak etti.

Kadem Ergül, Cihan Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada, “Ukrayna’nın en prestijli stadının önündeki meydana Türk elinin değmiş olmasından dolayı memnuniyet duyuyoruz. MBK Construction olarak Troisky Meydanı’nın zemin betonunu attık. Euro 2012 için Türk işadamları olarak umduğumuzu bulamadık. Euro 2012’de, Doğuş İnşaat havalimanı yapıyor. Biz de bu işin ucundan tutmuş olduk. Dünyanın dar bir boğazdan geçtiği bugünler bu tür işlerle de olsa ülkemizin buralarda temsil etmenin gururunu yaşıyoruz.” dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın validesinin vefat ettiğini duyduğunda bir Hopalı olarak çok üzüldüğünü belirten Kadem Ergül, Hopalıların Başbakan Erdoğan’ı çok sevdiğini ve acısını paylaştığını söyledi.

30 bin metrekarelik Troisky Meydanı, Ukrayna ve Polonya’nın müşterek düzenleyeceği 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası (Euro 2012)’nin final maçının oynanacağı Milli Olimpiskiy Stadı’nın önünde bulunuyor. Troisky Meydanı, yenilenen Milli Olimpiskiy Stadı ile birlikte bu akşam halka açılacak.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]