Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[VİDEO] İşte Zaman’ın yeni reklam filmi

Zaman Gazetesi’nin yeni reklam filminde, ünlü reklamcı Serdar Erener ve ünlü yönetmen Sinan Çetin bir araya geldi. “Bir gazete ne yaparsa 1 milyon okuru olur?” sorusunun cevabının ekrana taşındığı reklam filminde de gerçek Zaman dağıtımcıları rol aldı.

Zaman Gazetesi’nin abone kampanyası kapsamında hazırlanan yeni reklam filmi bu hafta yayına giriyor. Alametifarika tarafından hazırlanan yeni kampanyada “Bir gazete ne yaparsa 1 milyon okuru olur?” sorusunun cevabı ekrana taşınıyor.

İyi gazete insanların ayağına gelir konseptiyle hazırlanan reklam filminde, gerçek Zaman dağıtımcıları rol aldı. Çekimler yaklaşık 2 gün sürdü.

Yönetmenliğini Sinan Çetin’in üstlendiği yeni reklam filminde gün ağarmadan yola çıkıp, gazetelerini yaklaşık 1 milyon okura ulaştıran Zaman dağıtımcılarının gerçek hikayesi anlatılıyor.

Yönetmen Sinan Çetin, “Bu insanlar her gün sabah 4’te yola çıkıyor, diğer gazeteler okuru ayağına beklerken onlar yaz kış, dağ bayır demeden gazetelerini okurun ayağına götürüyor. Başlı başına çok güçlü bir hikaye. Bize düşen bunu tüm doğallığıyla ekrana taşımaktı” dedi.

Reklamın Başlığı:
İyilik zamanı
Reklamveren Temsilcisi: Yakup Şimşek, Haydar Durusoy, Sedat Dil
Reklam Ajansı: Alametifarika
Kreatif ekip: Emrah Karpuzcu, Kenan Ünsal, Ozan Özüm Özbey, Özgür Öztürk, Seden Padır, Orçin Uzun,Taner Ardalı, Erkul Yazgan, Zeynep Ordu, Sertuğ Alptekin, Berkay Tahmaz.
Medya Ajansı: Cereyan Medya
Yönetmen: Sinan Çetin
Prodüksiyon Şirketi: Plato Film
Postproduksiyon Şirketi: Postofis
Müzik: Jingle House
Kullanılan Mecralar
: TV, outdoor, internet, sinema.

Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]