Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Madagaskar ve Buz Devri müzikali Ukrayna’ya gelecek

Çocuklar kadar büyükler tarafından da beğenilen son yılların popüler çizgi filmleri; Madagaskar ve Buz Devri için özel hazırlanmış Rusça müzikal yakında IMC Production tarafından Ukrayna’ya getirilecek.

IMC Production’ın sahibi Oğuzhan Güler yaptığı açıklamada: “Ekim ayının son haftası okulların ilk tatil döneminde Kiev ve Dnepetrovski şehirlerinde Madagaskar ve Buz Devri gösterilecek. Dünyada son yıllarda en çok izlenen çocuk filmlerinden Madagaskar ve Buz Devri’nin özellikle Ukrayna’da çok geniş bir hayran kitlesi bulunuyor. Hatta ülkede düzenli yayınlanan Madagaskar isminde çocuk dergisi dahi var.” dedi.

29 Mayısta Sertab Erener-Demirkan konserini organize eden IMC Production son olarak 4 Temmuz Amerika bağımsızlık kutlamalarında konser vermek üzere Amerikalı ünlü sanatçı Mary McBride’ı Kiev’e getirmişti.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]