Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna’da madende metan patlaması: 26 yaralı

Ukrayna’nın doğusundaki Lugansk bölgesinde bir madende meydana gelen metan patlaması sonucu 26 kişinin yaralandığı bildirildi.

Ukrayna Olağanüstü Haller Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Krasnıy Luç şehrindeki Krasnokutskaya madeninde yerel saat ile 11.40 civarında ve yerin 110-120 metre altında metan patlaması meydana geldiği belirtildi. Patlamanın gerçekleştiği anda madende bulunan 224 kişiden patlama bölgesine yakın 37 madenci etkilendi. Bakanlık, patlama sonucu 26 kişinin yaralandığını aktardı.

Öte yandan olay yerinde Ukrayna Enerji Bakanlığı’na bağlı 3 arama-kurtarma ekibi çalışmalarını sürdürüyor. Patlama ve yangına rağmen maden kapatılmadı ve madenciler çalışmalarına devam ediyor

Geçtiğimiz hafta 29 Temmuz’da yine Lugansk bölgesindeki Suhodolsk- Vostoçnaya madeninde meydana gelen patlama sonucu 27 kişi hayatını kaybetmişti.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]