Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Özdemir Kırım Milli Meclis Heyeti’ni kabul etti

Yeşiller Eşbaşkanı Cem Özdemir, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Almanya’ya gelen Kırım Milli Meclis Heyeti’ni kabul ederek sorunlarını dinledi.

Özdemir Ukrayna’nın şu an yüzünü Batı yerine Rusya’ya çevirdiğini ifade ederek, “Kırım heyetiyle Ukrayna’daki yaşadıkları sıkıntıları bire bir dinlemek için görüştük.” dedi.

Kırım Milli Meclis Başkanı Mustafa Cemiloğlu da Özdemir’in kendilerini kabulünden dolayı memnun olduklarını Almanya’yı ziyaretlerinin sebebinin Kırım Türklerinin sorunlarını tüm dünyaya duyurmak olduğunu söyledi. Kırım Milli Meclisi Heyeti’nde Cemiloğlu’nın yanı sıra Dünya Kırım Tatar Kurultayı Başkanı Rıfat Cubar, Meclis Genel Sekreteri Ali Hamsin, Meclis Sekreteri Leyla Müslümova, Prof. Dr. Svetlana Cernonaya ve Kırım Milli Meclis Başkan Danışmanı Ahmet Özay da yer aldı.

Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]