Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Kız kavgası bir Türk öğrencinin yaşamına mal oldu

Belarus’ta bir Türk öğrencinin toplu kavga sonucunda kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği belirtildi. İsmi Taylan olduğu belirlenen 1985 doğumlu Türk öğrenci iki hafta önce Belarus’un Gomel kentinde bir diskoda Belarus ve Türk gençleri arasında çıkan toplu kavgada ağır yaralanmıştı.

Belarus basınına göre, Gomel Bölge Savclılığı yetkilileri Türk öğrencinin hastanede hayatını kaybettiğini belirtti. Taylan, Gomel Devlet Üniversitesi’nde eğitim alıyordu.

Belarus basınına göre, 10 Haziran günü Gomel kentindeki Avrupa disko barında Türk ve Belarus gençler kız meselesi yüzünden kavga etmişti. Gençlerin bardan çıkarak kavgayı sokağa taşıdığı ifade ediliyor. İddialara göre Türk öğrenci, sokaktan geçerken hemşehrilerinin kavga ettiğini görünce yardıma koşmuştu.

Belarus Salidarnastc gazetesine konuşan bir güvenlik görevlisi, “Türk ve Belaruslular bir kadın yüzünden kavga etti. Bu öğrenci ise dışarıdan müdahale etti. Neticede olayda kavga edenler değil, başkaları zarar gördü” dedi. Kavgada Taylan isimli öğrenci itilme sonucunda yere düşerek kafası ciddi şekilde yaralanmıştı.

Hastaneye acilen kaldırılan Taylan’ın iki haftadır komada kaldığı da belirtiliyor. Olayla ilgili Belarus güvenlik görevlileri henüz açıklama yapmayı reddediyor. Gomel Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Masası Başkanı Lyudmila Protçenko “Olayla ilgili Türk öğrenciler şokta” diye üzüntüsünü ifade etti. Üniversite eğitim görevlileri, Türk öğrencinin başarıl öğrenci olduğunu belirtti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]