Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Mozilla’nın Firefox 5.0 sürümü, geniş güvenlik önlemleriyle geldi

Mozilla’nın açık kaynak kodlu internet tarayıcısının bir üst sürümü ‘Firefox 5.0’ kullanıcılarıyla buluştu. Yeni sürüm artık Mozilla’nın resmi internet sitesinden indirilebiliyor.

Son sürümle gelen en önemli farkın “gizli gezinme” özelliğinin geliştirilmesi olduğu belirtiliyor. Birçok güvenlik güncellemelerinin bulunduğu yeni sürümde, CSS animasyonları için geniş kapsamlı destek vaat ediliyor. İnternette gezinirken performansı artıran ve dinamik bir yapı sunan Javascript motorunun ise son sürümle hızlandırıldığı belirtiliyor.

Öte yandan Firefox 5.0’ın görünümü, bir önceki sürümle büyük oranda benzerlik gösteriyor. Firefox 6 ve 7 sürümlerinin ise 2011 yılında yayınlanacağı ifade ediliyor.

Cihan

İNDİRMEK İÇİN BU YAZININ ÜZERİNE TIKLAYINIZ!

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]