Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Gündem

Tatil için Ukrayna’ya, gelen Türk’ün üzerine armut ağacı devrildi

Beş ameliyet akabinde ambulans uçakla gönderildi...

Türkiye’nin, Denizli şehrinden turistik gezi için Ukrayna’nın başkenti Kiev’e gelen bir kişinin üzerine yaşlı bir armut ağacı devrildi.

Denizlili Alper Patık ve arkadaşları 1 Temmuz’da Ukrayna Tarih Müzesini gezdi. Müzenin bahçesindeki ağaçlık alanda ayakta sohbet ederken kırılan büyük bir dal Patık’ın üzerine düştü. Ukrayna’da ilk anda meşhur 400 yıllık ıhlamur ağacının devrildiğini sanılınca basında geniş yer aldı.

Ağacın devrilme anının görgü tanığı Yarosłav Antonyak, Patık’ın kafa ve omuriliğinde ciddi yaralanma meydana geldiğini söyledi.

Ağacın altında kalan ve ağır yaralanan Patık’ın, Kiev’de geçirdiği beş ameliyatın akabinde 14 Temmuz’da Ankara’dan kalkan Sağlık Bakanlığına ait ambulans uçakla Türkiye’ye getirilerek, özel bir hastanede tedavi altına alındığı belirtildi.

Patık’ın üzerine ağaç dalının düşme anı güvenlik kameralarınca da kaydedildi.

UkraynaHaber.com

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]