Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
TürkiyeVideo

Devlet kayyım marifetiyle genelev işletmecisi oldu

Mahkeme kararıyla 2 geneleve kayyım atanması, Metin Akpınar’ın başrolünü oynadığı ‘Döngel Karhanesi’ sinema filmini akla getirdi.

Adana’da bir fuhuş şebekesinin işlettiği iki geneleve mahkeme kararı ile kayyım atandı. Böylece devlet resmi olarak genelev işletmecisi haline gelmiş oldu.

Hürriyet Gazetesi’nden Fevzi Kızılkoyun’un haberine göre, Bursa polisinin operasyonu ile çökertilen fuhuş şebekesinin Adana’da işlettiği iki geneleve Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından görevlendirilecek iki kayyım atanmasına karar verildi.

Altı ay süren yasal takibin ardından, Adana, Mersin ve İzmir’den Bursa’ya fuhuş için kadın getirildiği tespit edilirken, düzenlenen operasyonda 14 kişi gözaltına alındı.

11 şüphelinin tutuklandığı operasyonda, kadınların para karşılığı ilişkiye zorlandıkları ortaya çıktı.

Kadın ticareti üzerinden çete üyelerinin gelirinin günlük 50 bin TL’yi bulduğu belirtilirken, Suç Gelirleri ile Mücadele Büro Amirliği de çete üyelerinin mal varlığına el konulması amacıyla soruşturma yaptı. Bursa 2’nci Sulh Ceza Hâkimliği kararıyla çeteye ait 16 lüks araç, 10 ev ile arsa ve şirket olmak üzere 3 milyon 298 bin değerindeki mal varlıklarına el konuldu.

Çetenin işlettiği Adana’daki iki geneleve de kayyım atanmasına hükmedildi.

Kararda, “2 gayrimenkulün Sosyal Konut (Genelev) olduğu, (her ne kadar şüphelinin adına kayıtlı olsa da üçüncü şahsa kiralanmış olabileceği hususunun atanan kayyım tarafından değerlendirilmesi), kayyım olarak görevlendirilmesi yapılacak olan kişilerin ilgili ilin Vergi Dairesi Başkanlığı’nca görevlendirilmesi” denildi.

Mahkeme kararıyla 2 geneleve kayyım atanması, Metin Akpınar’ın başrolünü oynadığı ‘Döngel Karhanesi’ sinema filmini akla getirdi. Filmde, genelev olan işletmeye Ankara’dan atama yapılması ve atamanın ardından genelevin yüksek kâr elde etmesi konu ediliyordu.

Haberin tamamını buradan okuyabilirsiniz

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]