Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Gaziantep en iyi nisan ayı ihracatını elde etti

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep’ten Nisan ayında 390 milyon dolar ihracat gerçekleştirildiğini, bu rakamın nisan ayları içerisindeki en yüksek rakam olduğunu söyledi.

Adil Konukoğlu, nisan ayı ihracat rakamlarını değerlendirdiği açıklamasında, nisan ayı ihracat oranının bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 43 oranında artış kaydettiğini belirtti.

Ocak-nisan dönemine göre artış oranının yüzde 33 olarak gerçekleştiğini de ifade eden Konukoğlu, “Gaziantep olarak ocak-nisan döneminde 1 milyar dolar sınırını aştık ve toplam ihracatımız 1 milyar 429 milyon dolara ulaştı ve Türkiye’nin en fazla ihracat yapan illeri arasında 6. sıradaki yerimizi nisan ayında da korumayı başardık. Ocak- nisan döneminde ihracat yaptığımız ülkeler arasında ise ilk sırayı yüzde 43 oranında artış ve 472 milyon dolarla Irak aldı. Irak’ı sırasıyla Suudi Arabistan, Almanya, ABD, İtalya, İngiltere, Suriye, İran, Belçika, Polonya, Hollanda, Rusya, Libya, Fransa, Tunus, Romanya, Mısır, İspanya ve Ukrayna izledi.” diye konuştu.

Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]