Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Şirket

İstanbul’u İmamoğlu kazanınca THY, Hamidiye yerine Fransız suyu almaya karar verdi

THY’nin yer hizmetleri sunan iştirak şirketi TGS, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait su markası Hamidiye ile anlaşmasını sonlandırdı. TGS, yüzde yüzü Fransızlara ait Sırma su ile anlaştı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) başkanlığını Ekrem İmamoğlu kazanınca, Türk Hava Yollarının yer hizmeti sunan iştirak şirketi Turkish Ground Services (TGS) yerli ve milli Hamidiye ile arasındaki anlaşma bitirerek yüzde 100’ü Fransız Danone’nin satın aldığı Sırma Grup İçecek ve Sanayi Tic. AŞ ile anlaştı.

Airport Haber’de yer alan bilgiye göre, Turkish Ground Services firması İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı iştiraklerden biri olan Hamidiye marka su alımının durdurulduğu belirtildi.

Hamidiye su yerine, THY uçaklarında da bardak su olarak Hamidiye, şişe su olarak ise Sırma marka sular kullanılıyordu. Benzer kararın THY için verilip verilmeyeceği henüz netleşmedi.

20 yıldır su sektöründe çalışan birisi, “Sırma’nın şu anda yüzde 100’ü Danone’ye ait. CHP belediyesi para kazanmasın deniliyor. Durum bu! İyi bir şey mi sizce? Ülkemiz kaybediyor ama ya yazık.” şeklinde yorumladı.

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]