Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Libya’da bir Ukraynalı öldü, birisi de yaralandı

Libya’da yaklaşık iki aydır Muammer Kaddafi’ye bağlı kuvvetlerin kuşatması altındaki Misrata kentinde muhaliflerle devam eden silahlı çatışmalar sonucunda bir Ukrayna vatandaşı hayatını kaybetti, birisi de yaralandı. Ukraynalı vatandaşların ne amaçla Misrata’da bulundukları konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı.

Ukrayna Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Ukrayna devletinin defalarca tahliye operasyonları düzenlemesine rağmen Misrata şehri gibi sıcak çatışmaların olan bölgelerdeki Ukrayna vatandaşlarının ülkeyi terk etmek istemediği bildirdi.

Dışişleri sözcüsü Oleg Voloşin, Libya’yı terk etmek isteyen vatandaşlarının tahliye edildiğine atıfta bulunarak: “Bazı vatandaşlarımız bizim uyarılarımıza kulak asmayarak bu zor durumun kurbanları oluyor” dedi.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]