Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Kazakistan Dışişleri Bakanı: Cumhurbaşkanlığı seçimi şeffaf yapılacak

Kazakistan Dışişleri Bakanı Kanat Saudabayev, Pazar günü yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminin şeffaf ve uluslararası standartlara uygun olacağını söyledi.

Kanat Saudabayev, Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) Seçim Takip Komisyonu Başkanı Sergey Lebedev’i Dışişleri Bakanlığı binasında kabul etti. Görüşmede Kanat Saudabayev, 03 Nisan Pazar günü yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminin şeffaf ve uluslararası standartlara uygun olacağını söyledi. Görüşmede Kazakistan BDT ile işbirliği ve Kazakistan’ın bağımsızlığının 20. yılında düzenlenecek etkinlikler de konuşuldu. Saudabayev, Lebedev ile Ukrayna’nın başkenti Kiev’de yapılacak BDT dışişleri bakanları toplantısı hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Sergey Lebedev ise Kazakistan’daki seçimi uluslararası camianın dikkatle takip ettiğini, Astana’nın bu seçimden de yüzünün akıyla istenen standartlara uygun bir şekilde çıkacağından emin olduğunu söyledi.

Cihan

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]