Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Jirinovski, Türkiye’de haraç alan eşkiya kalmadı

Rusya Liberal Demokratik Parti (LDPR) Lideri Vladimir Jirinovski, Başbakan Vladimir Putin’den Rusya’daki esnafların korunmasını istedi ve Türkiye’yi örnek gösterdi. Parlamento alt kanadı Duma Başkan Yardımcısı görevini de yürüten Rus politikacı, “Türkiye’de haraç alan eşkiya göremezsiniz, tüm esnaf ayaklanır” diyerek Türk iş adamlarını övdü.

Parlamento çalışmaları kapsamında Başbakan Putin’le buluşan Jirinovski ülkedeki esnafın çeşitli sorunlarına da değindi. Esnafın eşkiyalardan korunması gerektiği üzerinde de duran Jirinovski, bu çerçevede Rusya Üreticiler Derneği’nin daha etkili ve güçlü hale getirilmesini istedi.

Putin’in, “Bunun için ne gibi tedbirler öneriyorsunuz?” sorusuna Jirinovski, “…Ekonominin çeşitli alanlarında faaliyet gösteren üretici dernek ve birlikleri güçlendirelim… Dolayısıyla onlar güçlü şekilde çalışacak, bu durumda da biz fiiliyatta iflası ortadan kaldıracağız. Bunları kötü niyetle yapanlara karşı ise ceza kanunları devreye girsin…” dedi.

Haraç toplayan çetelerle ilgili Türk iş adamları ile görüştüğünü kaydeden Jirinovski, aldığı cevabı Putin’le paylaştı: “Bana dediler ki Türkiye’de bu tür çeteler mümkün değil. Biri böyle bir amaç için bir dükkana girse, yüz mağazadan yüz esnaf çıkar ve karşı koyar. Çeteciler de orayı terk eder.”

Cihan

 

 

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]