Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Cumhurbaşkanı Gül’ün uçağında Ukrayna’yı Ali Sezen temsil etti

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün beraberindeki 100’ü aşkın iş adamı ile Gana ve Gabon’a yaptığı resmi ziyarette Ukraynalı Türk işadamlarını DEİK UKRAYNA – TÜRKİYE İŞ KONSEYİ Başkan Yardımcısı ve UTİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sezen temsil etti.

Cumhurbaşkanı Gül ile görüşen Ali Sezen, Ukrayne ve UTİAD’ın faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Pek çok üst düzey yetkili ve bilim adamından oluşan kalabalık bir heyetle Gana ve Gabon’u ziyaret eden Cumhurbaşkanı Gül, her iki ülkede iş forumlarına katılarak birer konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Gül’ün dördüncü kez Afrika Kıtası’na gerçekleştirdiği bu ziyaretler, Afrika’ya açılım politikasının devamı niteliğini taşıyor.

Türkiye ile Gana arasında ikili hava hizmetleri, sağlık ve tıp bilimi alanında iş birliği, askerî eğitim ve teknik hizmet ile diplomatik pasaportlara vize muafiyeti anlaşmaları, her iki ülke Dışişleri Bakanlığı arasında siyasi istişare mekanizması kurulmasına ilişkin mutabakat muhtırası imzalandı.

Ukrayna Haber

 

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]