Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Beşiktaş, Dinamo Kiev maçının hazırlıklarını tamamladı

Beşiktaş, yarın UEFA Avrupa Ligi ikinci tur rövanşında Dinamo Kiev ile yapacağı maçı öncesi son antrenmanını karşılaşmanın oynanacağı Valeriy Lobanovskiy Stadyumu’nda gerçekleştirdi.

Valeriy Lobanovskiy Stadyumu’nda yapılan antrenmana Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster’in, Dinamo Kiev’in ezeli rakibi Shakhtar Donetsk atkısıyla çıktı.

Alman teknik adam, 2003-2004 sezonunda çalıştırdığı Shakhtar Donetsk’in minik bir taraftarının antrenman öncesi kendisine verdiği atkıyla idmanı yönetti.

Kiev’de hava sıcaklığının eksi 11 derece olmasına rağmen, stadın zeminin oldukça iyi olduğu görüldü.

Siyah-Beyazlı takım, Kiev’deki genel uygulamanın aksine basın mensuplarından olabildiğince uzakta antrenman yaptı. Futbolcular toplu halde ısınma ve koşu hareketleri ardından pas çalışması yaptı. Ukrayna’ya gelen 18 futbolcu daha sonra karşılaşmanın son taktik çalışmasını gerçekleştirildi.

Dinamo Kiev stadında soğuk havaya rağmen takımını yalnız bırakmayan bir avuç Beşiktaş taraftarı attıkları sıcak sloganlarla hayayı ısıtmaya çalıştı.

Beşiktaş’ın yarın sahaya şu ilk 11 ile çıkması bekleniyor: Rüştü, Ekrem, Sivok, İbrahim Toroman, İsmail, Ernst, Necip, Hilbert, Guti, Nobre, Almeida

Öte yandan, yarın Kiev’de havanın daha da soğuyacağı ve akşam saat 22.00’de başlayacak karşılaşmada hava sıcaklığının eksi 13 olması bekleniyor.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

 

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]