Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Gazprom, 2011 yılı Ukrayna için doğal gaz fiyatını açıkladı

Geçtiğimiz yıl Ukrayna’ya verdiği doğal gazın fiyatını bin metreküpünü 330 dolardan 230 dolara kadar indiren Gazprom, 2011 yılı için doğal gazın fiyatını ortalama 280 dolara çıkarttı.

Gazprom’un Komşu Ülkelerle Çalışma Bölüm Başkanı Anatoliy Podmışalskiy, bugün yaptığı açıklamada Ukrayna için 2011 yılı ortalama doğal gaz fiyatının bin küp metresini 280 dolar olacağını belirtti.

Anatoliy Podmışalskiy yaptığı açıklamada, Ukrayna için doğal gaz fiyatının 2011 yılı ilk çeyreğinde bin küp metresinin 264 dolar, 2’inci çeyreğinde ise 275 dolar olacağını söyledi.

Öte yandan 2011 yılındaki Ukrayna topraklarından, Avrupa ülkelerine geçen transit Rus doğal gazı için Gazprom’un 2,7 – 2,75 milyar dolar arasında bir ücret ödemesi bekleniyor.

Bununla birlikte Gazprom’un, 2011 yılında Ukrayna’ya 40 milyar küp metre doğal gazı vermeyi planlıyor.

2010 yılında ise Ukrayna, Rus Gazprom’dan 36 milyar 473 milyon küp metre doğal gaz satın almıştı.

 

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

 

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]