Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Mısır devrimi sırasında iki Ukraynalı öldü

Mısır’daki halk devriminde iki Ukraynalının hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Ukrayna Dışişleri Bakanlığı’nın doğruladığı haberlere göre, Mısır’ın başkenti Kahire’ye 30 kilometre mesafedeki Heluan şehrindeki Metalurji fabrikası inşaatında çalışan iki Ukraynalı çıkan olaylar sonucunda hayatını kaybetti.

Yapılan açıklamada Ukraynalıların birisinin 30 Ocak’ta diğerinin ise 31 Ocak’ta hayatını kaybettiği belirtildi.

Hayatını kaybeden Ukraynalıların ölüm nedenleri kesin olarak bilinmezken, birinin etil alkole bağlı olarak diğerinin ise kalbinden dolayı öldüğü tahmin ediliyor.

Mısır’da yaşanan olaylarda 365 kişi hayatını kaybettiği iddia ediliyor. Can kaybı ve yaralı sayılarına ilişkin resmi sayıların Mısırlı yetkililerin yaptığı araştırmalardan sonra açıklaması bekleniyor.

 

Yunus Erdoğdu – Kiev- Cihan

 

 

 

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]