Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Dünya

Papa Francis Noel mesajında Ukrayna’daki anlaşmazlığa vurgu yaptı

Papa Francis'ten Noel mesajı: Farklılıklar tehlike değil, zenginliktir

Hristiyan aleminin dini lideri Papa Francis salı günü verdiği Noel mesajında farklı ırk, inanç ve düşüncedeki insanlar için kardeşlik diledi. Farklılıkların tehlike değil, zenginlik olduğunu vurgulayan Papa, Suriye, Yemen ve dünyadaki tüm savaşların sona erdirilmesi için politik çözüm çağrısı yaptı.

Vatikan’ın Aziz Petrus Bazilikası’ndan halka seslenen Papa Francis Noel mesajında Ukrayna’daki anlaşmazlık ve Kore Yarımadası’ndaki gerginliğe de değindi.

Papa, “Kardeşlik olmadan en iyi plan ve projelerimiz bile ruhsuz olur.” dedi. Dini lider, her millet ve kültürden insanların farklı fikirlere sahip olsalar dahi birbirlerini dinlemeleri ve düşüncelerine saygı duymaları yönünde tavsiyelerde bulundu.

Papa aynı zamanda İsrail ve Filistin’i 70 yıldır süren anlaşmazlığı sonlandırmak için diyaloğa davet etti.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir Cevap Yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]