Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Dinamo Kiev Direktörü Semin: Beşiktaş tehlikeli ama korkmuyoruz

Dinamo Kiev rutin maçların yanında Beşiktaş maçı için de hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Dinamo Kiev Takımı Başkanı İgor Surkis ve Teknik Direktörü Yuriy Semin, Dinamo’nun tesislerinde Türk basınına Beşiktaş maçı hazırlıklarını anlattı.

Tecrübeli teknik adam Yuriy Semin, “Beşiktaş’ın oyuncularını tek tek ele alıp ona göre bir hazırlığımız yok. Fakat Beşiktaş’ı bir bütün olarak ele alıyoruz. Beşiktaş çok etkili oyunu olan ve hareketli bir takım. Birçok ciddi oyuncuyu bünyesinde bulunduran Beşiktaş çok tehlikeli bir takım.” dedi.

Beşiktaş’ı tehlikeli olarak nitelendiren Semin’e, Beşiktaş sizi korkutuyor mu sorusu soruldu. Semin ise; “Beşiktaş’tan korkmuyoruz tam aksine saygı duyuyoruz. Çünkü çok popüler bir takım.” diye cevap verdi.

Beşiktaş’ın fanatik bir taraftarının olmasının, Beşiktaş’a sahasında avantaj oluşturduğuna dikkat çeken Semin, coşkulu taraftarın takımına her zaman enerji vereceğini belirtti.

Beşiktaş’ın Metalist Kharkiv takımı karşısındaki hezimetinin geçmişte kaldığına atıfta bulunan Semin; “Türkiye’de iyi bir futbol altyapısı var. En önemlisi global ölçekte rekabet gücü olan, çaplı ve dünya tecrübesi olan Türk takımları var.” diye konuştu.

Maçta çıkan olayların maça gölge düşürmemesi konusunda taraftarları uyaran Semin; “Her iki takımın da taraftarı maça sağduyuları ile gelsin akıllı davransın.” dedi.

OYUNCULARI BEŞİKTAŞ KARŞILAŞMASI İÇİN ELEDİK

Dinamo Kiev Kulübü Başkanı İgor Surkis ise yaptığı açıklamada, “Takımda gevşemeye izin vermiyoruz. Canla başla çalışmalarımızı devam ettiriyoruz.” diyerek şöyle konuştu:

”Takımı hazırlayan teknik kadroyu da yeni tanımıyoruz. Dinamo’yu, Shakhtar Donetsk ve Real tecrübesi olan teknik bir kadro hazırlıyor. Beşiktaş karşısına çıkan oyuncu kadrosunda ciddi değişiklikler yaptık. Takımı güçlendirme çalışmaları kapsamında oyuncularda eleme yaptık. Özellikle Avrupa şampiyonası tecrübesine sahip oyunculara kadroda ağırlık veriyoruz. Ben Beşiktaş maçının çok güzel bir karşılaşma olacağına eminim. Her iki takımın da kazanma şansını eşit görüyorum. Bekleyelim görelim.”

İLK MAÇ 17 ŞUBAT’TA İSTANBUL’DA

Bu arada UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcimiz Beşiktaş, Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev ile ilk maçını 17 Şubat Perşembe günü Fi-Yapı İnönü Stadı’nda oynayacak. Mücadelenin rövanşı ise 24 Şubat Perşembe günü Kiev’de oynanacak.

Beşiktaş’ın Dinamo Kiev’i eleyip turu geçmesi durumunda 3. turda Aris (Yunanistan) – Manchester City (İngiltere) eşleşmesinden turu geçecek takımla tur mücadelesi verecek.

 

Yunus Erdoğdu Kiev Cİhan

 

 

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]