Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Moskova Havaalanı’nda patlama: 31 ölü

Rusya’nın başkenti Moskova’daki Domodedova havaalanının dış hatlar terminalindeki gelen yolcu bagajlarının bulunduğu bölümde meydana gelen patlamaya terörist saldırının yol açtığı ve saldırıda 31 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Patlamayı incelemek için oluşturulan soruşturma komitesi tarafından yapılan açıklamada, havaalanındaki patlamaya terörist saldırının neden olduğu, saldırıda 31 kişinin öldüğü 130 kişinin yaralandığı belirtildi.

Bu arada, polis geçen yıl mart ayında başkent Moskova’daki metrolarda arka arkaya meydana gelen terörist saldırıları göz önünde bulundurarak olası ikinci veya üçüncü bir saldırının metro veya havaalanlarında meydana gelmesini önlemek için yoğun güvenlik önlemleri almaya başladı.

RUS POLİSİ: “PATLAMAYA İNTİHAR EYLEMCİSİ YOL AÇTI”

Rusya’nın başkenti Moskova’daki Domodedova havaalanında meydana gelen patlamanın intihar saldırısı olduğu bildirildi.

İngilizce yayın yapan “Russia Today” televizyonu, polisin yaptığı açıklamada, Rusya’nın en büyük ve trafiği en fazla olan Domodedova havaalanındaki patlamaya bir veya birden fazla intihar eylemcisinin yol açtığının belirtildiğini kaydetti.

ZAMAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]